V-Tesa Kft. - Cégünkről

Cégünkről

Cégünk, a V-Tesa Bt. 2005. óta színesíti a nyomdaipari termékek előállításával foglalkozó dél-dunántúli cégek palettáját és kitartó, minőségi munkájának köszönhetően folyamatos fejlődést tudhat ez idő alatt maga mögött.

Folyamatos növekedésünket és bővülésünket, elsősorban elégedett megrendelőinknek köszönhetjük, akik az évek hosszú során mind hozzájárultak, hogy cégünk egyre szélesedő termék- és szolgáltatáspalettájával a piac egyre legszélesebb körű igényeit elégíthesse ki. Mára ügyfeleink gyarapodása, elégedettsége és állandó bizalma jelenti cégünk számára a minőségi munka jutalmát.

Megtisztelő feladat, hogy megrendelőink segítségére lehetünk saját termékeik és szolgáltatásaik népszerűsítésében, arculatuk kialakításában, szóróanyagaik kivitelezésében, hiszen megjelenésük támogatásával hosszú távon vehetünk részt szakmai és gazdasági fejlődésükben.

Szakértő csapatunk a nyomdai kivitelezések legszélesebb igényeihez igazodva a marketing folyamat bármely pontján segítséget nyújt ügyfeleinek, konkrét igények esetében korrekt, teljes kivitelezést vállalunk, de igény esetén az elképzelések kialakításában is támogatást nyújtunk számukra és az Ön számára is.